ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ben chock pa Operan i Stockholm

Kara vanner,

Nar Erika och jag kom fram till Stockholm hade det blivit nagot fel med beställningen av hotell sa taxin, som hämtade oss fran Arlanda da vi hade landat med privatplanet fran Frankrike, tog oss till ett hotell pa St Eriksplan. Det var ju helt fel stadsdel for oss som måste bo mitt i smeten med gångavstånd till allt. Jag fick da veta att det var den ena sammankomsten efter den andra i Stockholm och alla hotell var totalt fullbelagda. Lyckligtvis fick jag min van och operation manager fran Nobis pa traden och hon flyttade ut en gast for att flytta in oss. Det kan man kalla service. Wow! Stort tack!

Följande kväll var vi bjudna av min advokat Mark Safaryan pa Stockholms Operan och vi hade fatt basta platserna att se Cinderella.  Som vanligt anlände vi till Sverige med massor av baggage, se bilden nedan, och jetlaggade som vi var hade vi inte haft tid att packa upp vaskorna eftersom vi sov till sen eftermiddag.

Nar vi val vaknade och hade bråttom fiskade jag sålunda upp en strand klänning ur en av vaskorna som jag skulle ha haft i Frankrike eftersom den passade i färgen till min fina lavender fargade St Johns kavaj.

Som ni ser gar klänningen att stanga till en mer elegantare version och mer passande for Operan kan jag tanka mig, men lite roligt kan man val fa ha och att chocka lite pa bilderna! Det finns faktiskt de som kritiserar mig for och tycker att jag alltid vill visa mina ben under fotograferingar… Kritisera mig bara, det gör inget. Jag har inga lösbröst, (implantater), inga förstorade lappar, inga ansiktlyftningar, ingen botox. Benen ar akta vara och ar fortfarande försäkrade for en miljon dollar fran modelltiden. Med det sagt vill jag anda uttrycka att det ar upp till var och en att bestämma vad de vill gora med sitt utseende och jag kritiserar ingen for att ha gjort ingrepp. Men jag har alltid tyckt och kommer fortsatta att tycka att manga kvinnor ar vackrare utan dessa skönhetsoperationer. Jag tycker överlag att kvinnor ar sa naturligt vackra och borde upphöjas och respekteras, vi ar ett Guds under och givare av liv. GIVARE AV LIV! For DET borde mannen ligga vid vara fotter, eller hur?

For Intimito, Milano

Reklam for La Perla, Waldorf Astoria hotell,  New York

Erika ar kvar i vart älskade Hogsjo som vi inte besökt pa tre hela ar (mycket pga pandemin) och det var sa svart att slita mig ifran henne och ifran mitt föräldrahem sa jag lämnade allt mitt baggage i bostaden och tog taget till Stockholm istället och sedan taxi till Arlanda. Men jag måste saga att jag ar innerligt glad att Erika väljer att ga tillbaka till sina rotter och tillbringa tid i Sverige istället for nagon annanstans.

Lova mig nu att ta val hand om er och varandra tills vi hors igen.

Varmaste hälsningar.

Gunilla

26
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00