ANNONS
Integritet på Tailsweep

Erika gick pa en musikfestival i San Luis Obispo och fick COVID

Kara vanner,

Jag ar chockad da jag sitter har med mamma pa soffan och far veta av Erika att anledningen till att hon har blivit sa sjuk igen (hon har varit två ganger pa urgent care och en gang pa emergency room de senaste veckorna) ar att hon nu fatt COVID. Ve och fasa! Jag tycker inte om musikfestivaler da man springer omkring som om Covid inte existerar och trangs med varandra utan masker for ansiktet. Hon ar verkligen sjuk i San Luis Obispo och jag ar naturligtvis orolig. Hennes kompis, Ryan fran andra klass som bor däruppe (pa college) har lovat att skjutsa ned henne i Erikas bil och sedan far hon bo i gästhuset som vi gör iordning pa morgonen. Usch, vad konstig min hand ser ut pa bilden, maste vara ljuset…

Mamma dor om hon far Covid sa vi maste se till att följa läkarens rad. Jag kommer att vara mycket försiktig och kan naturligtvis inte komma i närheten av Erika heller. Tack gode Gud att vi har gästhuset!

Erika har varit mycket forsiktig under hela den har pandemin och hon har isolerat sig mycket under lockdown och har aven isolerat sig da det inte har varit förbjudet att ga ut.

Hennes college, Pitzer har haft en ny vag av Covid och manga av hennes kompisar har insjuknat och da har hon varit hemma i langa perioder istället for bo pa college. Men efter den har sabla musikfestivalen som jag ställde mig tveksam till sa var det klippt, Erika har fatt Covid och som den oroliga mamma jag ar ber jag sa mycket till Gud att hon fatt en mild variant av detta hemska virus som har förstört sa mycket for oss alla bade vad det galler arbete, ekonomi och halsa. Tur att min granne, John ar lakare, han kommer over nu och trostar mig for jag ar minst sagt uppskakad.

Skot nu val om er allihopa därhemma och vi hors snart hoppas jag.

Varmaste hälsningar fran

Gunilla

12
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00