ANNONS

Nu vet ni var jag bor nar jag ar hemma i Sverige – Hos Stig!

IMG_2220

Kara vanner,

Bilden ovan ar fran modelltiden och den satte Erika ut pa sin story pa Instagram igår pa amerikanska Mors Dag.

Att gora reklamfilmer ar nagot jag verkligen gillar. Sa lange som kameran rullar sa ar jag i mitt esse, det kan manga jag känner intyga. Jag har gjort åtskilliga reklamfilmer i min modellkarriär i bade New York och LA som ni kanske minns fran Svenska Hollywoodfruar dar detta faktum blev val dokumenterat. Jag har aven gjort en reklamfilm i Rumanien dar jag var iklädd en 1400-tals rustning som jag berättar om och visar bilder pa nästa gang. Jätte kul erfarenhet.

Den mest prestigefyllda reklamfilm som man kan bli tillfrågad att gora i Sverige, nämligen ICA reklamen,  ar nu min och jag grät faktiskt av gladje da man frågade efter mig. Det var min utsökta agent pa Bonniers, Daniel Troyse som därefter styrde upp med kontrakt etc. Jag söker nämligen aldrig jobb. De har alltid bara ramlat pa mig och inom ICA koncernen har jag förvisso en hel del fans som jag inte visste om och jag kommer att satta ut bilder pa dessa, måste bara kolla med dem först.

Stig och jag da, ja, det vore ju inte omöjligt sa stilig som han ar. Hahaha! Jag lovar er att jag blir ett skonare sällskap for honom an en underlat (fastan jag alskar undulater och jag vaxte upp med två stycken i Hogsjo, Vivi och Gullet) Var stora svarta panterliknande hankatt Malin brukade ligga pa burtaket och ruva pa dem men nar fåglarna släpptes loss i rummet for att flyga fritt rorde han aldrig dem utan han iakttog dem bara snällt och fint…

AfterlightImage

Se ICA reklamen här!!!

Skot nu om er ordentligt tills vi hors imorgon eller nästa dag. Ses, ja, det gör vi ju i rutan hela veckan pa alla kanaler.

De allra varmaste hälsningar,

Gunilla

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00