ANNONS

Sverige kommer alltid att kannas som hemma trots alla ar som gatt i US

Hej alla kara vanner,

Nu ar jag pa Tailsweep och det ar jag jatteglad for och snart far ni se mig ofta i rutan. Det blir kul! Pandemin har ju dragit iväg och varat sa lange sa att jag började oroa mig for att ni hade glömt bort mig. Men sa kom jag äntligen till Sverige i Mars och filmade och allt kändes nästan som förut. Omringad var jag överallt av folk, av fans och av vanner och jag blev återigen tre meter lang av stolthet och av glädje. Tack, mina älskade, jag fick tillbaka mitt självförtroende och smider nu stora planer. Jag hade inte sett sno pa over tre ar sa det va roligt att se all sno som kommit efter att jag hade filmat färdigt i studion den 1 april.

Det ar konstigt hur mycket man saknar det man inte har. Det finns ju en stor tjusning i att ha de fyra årstiderna fastan jag kan i sanningens namn leva utan busvader och rusk som man ju ar uppvuxen med och hade mycket av i New York.

IMG_9384_Facetune_01-04-2022-13-50-01

Jag missade planet hem som den knappskalle jag ar. Jag hade inte kollat upp reglerna runt Covid och kom ihåg, mina vanner, att man kommer inte in i USA utan att ha en 24 timmars negativ Covid test att presentera. Jag sprang iväg for att fa denna test pa Arlanda men omringad som jag var, missade jag planet och incheckningen och därmed mojligheten att komma pa planet med några fa minuter. Jag var upprörd men träffade en super trevlig tjej – Mariam Hushvar som jag fortfarande har pa min lista att kontakta. Hon lugnade ned situationen for mig med en viss erfarenhet eftersom hon och hennes LA baserade man hade missat planet ocksa pga Covid situationen. Sa ännu en gang – tank pa att det räcker inte med att vara fullt vaccinerad med booster shots. Du MASTE ha en färsk test (24 timmar) att du ar negativ for Covid for att flyga till USA.

IMG_9530

Ingen skada var skedd i alla fall. Mamma var omhändertagen av vardgivare hemma, Scooby och katterna var okey och Erika var pa college. Jag ringde min advokat Mark Safaryan fran Arlanda som rullade ut roda mattan for mig och jag hade en rent ut sagt ”skitkul” helg i Stockholm.

IMG_9548
IMG_9544
IMG_9575
531e3089-eb33-4c23-960a-91fcfa0c53ad
IMG_9550
C200A86D-C55C-4801-9333-2755AC3001E2
IMG_9621

Vi hors och ses snart, Erika följer med mig och jag kommer, God willing,  till Sverige i början av juni igen.

Skot om er och Gud valsigne er alla.

De allra varmaste hälsningar,

Gunilla

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00