ANNONS

Efter militärt stod till Ukraina – ett medlemskap i NATO ar ett maste

Kara vanner,

Vilken värld vi lever i! Fy vale, nu har en vansinning till visat sitt ratta jag och vi kan bara be till Gud var Fader som ar i himlen om ett snabbt andrat sinnelag. Men denne nu högt föraktade Vladimir Putin styrs nu utan tvekan av onda krafter och det galler att omedelbart och till varje pris skydda sig mot dem (onda makterna) och honom. Kosta vad det kosta vill. Ett medlemskap i Nato kostar 2 procent av BNP pa försvaret. Idag ligger försvaret pa 1.2 procent vilket naturligtvis kommer att kosta Sverige manga miljarder mer. Men vad spelar egentligen pengar for roll nar det galler livet och säkerheten? Ett medlemskap i Nato garanterar att USA griper in om ett krig utbryter och det, gott folk, ar vart mycket i dagslaget.

IMG_7508

Sa har kan man ju skriva om man inte bryr sig om risken for att ens Instagram konto helt ska stängas men det finns människor som tanker i dessa banor nar man hela tiden far nya uppgifter om hur kriget mellan Ryssland och Ukraina intensifieras och att Putin nu skickar inte bara rekryterade soldater till huvudstaden Kiev och andra platser utan professionella mordare som marcherar i kilometerlånga trupper in mot deras mal. Putin som inte har sitt eget folk med sig, det ar helt klart, hade inte raknat med den resistens som han fick fran Ukraina. 

IMG_7456

Och Ukrainas president Zelenskyj, en tididgare skadespelare och komiker visar vilket oerhort mod han besitter med sin vackra fru vid sin sida medan USA och Europas lander levererar vapen och annat militart stod sa att mojligheten kan bli storre att Ukraina faktiskt kan ga segrande ur detta hemska krig.

Problemet ar att alla dessa europeiska lander tillhor NATO, alla utom Sverige och Finland! Wow! for mig ar det tredubbelt wow! Det kan betyda att ryssen snart star utanför var dorr, och knackar inte pa,  utan slår in vad som star i hans vag och vi har inget militärt stod att fa fran USA eftersom vi inte har skaffat en medlemskap i Nato. Varför inte? Man vill vara neutral, heter det. Självständig och alliansfri! Skämtar man verkligen!? Och nu flyger ryska stridsflyg in i Sveriges luftbanor. ”Fyra ryska stridsflyg kränkte svenskt luftrum” ar rubriken publicerad i Expressen pa onsdagen. Har ar det tydligt att Ryssland nu vill markera att Putin inte ar att leka med och det ar mycket allvarligt. Insatschefen for Forsvarsmakten, Michael Claesson ar orolig och anser att detta hot måste tas mycket allvarligt.

IMG_5369_Facetune_02-08-2021-21-47-50

Jag vill avsluta med att saga att vore jag statsminister skulle jag forst ha sett till att Finland och Sverige gatt med i Nato och sedan skickat vapen och andra nödvändigheter till Ukraina. Att skicka vapen som ar amnat döda ryssar ar en farlig åtgärd men allting tar ju sa lang tid och jag kan första det dilemma som statsminister Magdalena Andersson befinner sig i.

Nu far vi hoppas och be till Gud att allt ordnar sig till slut och att det goda segrar over det onda. Skot val om er alla vanner och vet att solen aldrig gar ned over godhjärtade personer som strävar efter karlek och rättvisa.

God bless you all,

Gunilla

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00