ANNONS

Det galler att sta emot demonerna

Kara vanner,

IMG_7663
IMG_7666

Jag vill påminna att jag blev frikänd om brottsmisstankar i juni 2016! Alla som har skrivit eller sagt nagot annat om mig ljuger och begar ett BROTT! Detta galler främst GW Persson, Tramsfrans och Daniel Nylen!

Att Stoppa Pressarna ar en slaskblaska ar val knappast någon


hemlighet. Det finns flera ”ljug online sidor” som borde stoppas men att enmansshowen Daniel Nylen har fatt härja fritt sa lange utan att någon star upp och gar emot honom genom en stamning och polisanmälan förvånar mig.

Han bryter ju mot alla etiska och hederliga lagar och bestämmelser. Denne man som sitter och gommer sig i Spanien, narmare bestämt pa Marbella har skadat manga kända personer. Jag lärde faktiskt känna honom i början av förra decenniet…  Daniel Nylen ville bli min manager (tack Gode Gud att jag inte gick med pa det). Manga vet som sagt att man måste ta skriverierna med två nypor salt men det ar sannerligen inte roligt nar man blir taggad i rubriker som ” Stoppad vid gransen” med flera. Det finns ju trots allt de som tror pa vad som skrivs och tar till sig lögnerna.

Att fara med logn och skriva osanna rubriker straffas mycket sällan i Sverige som till skillnad fran USA ger man löjligt milda straff for förtal och ärekränkning, om man ens kan lyckas fa polisen att ta tag i det, vilket faktiskt ar mycket sällan. 

IMG_6857

Nu har i alla fall jag bestämt mig for att det far vara nog med smutskastning och förtal som jag skrev om i mitt förra inlagg och jag ar nu nöjd med mig själv att jag äntligen har anlitat advokat Mark Safaryan fran Juristhuset Advokat firman Sjöström AB. Intressant for mig darfor att jag kände Henning Sjöström pa 90-talet och vet att han var en av Sveriges basta advokater.

AfterlightImage

Imorgon skriver jag del två i att ”sta emot demonerna”. Jag blev hotad da jag forsøkte radda mamma pa sjukhuset for att bli felbehandlad med sonden att slas ned pa golvet med en pistol riktad mot pannan av två demoner till säkerhetsvakter.

Jag lovar att skriva om det imorgon men nu ska jag se ”The black power mixtape” dokumentären fran Sverige analyserande tidsperioden 1967 till 1975. Erika som ar mycket mer hemma an pa sitt college har intressanta uppgifter pa gang.

Skot om er älskade vanner, vi ses har imorgon.

Gunilla

3
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00