ANNONS
Integritet på Tailsweep

En farlig hajk som kunde ha slutat med doden, hoken ville attackera

img_6400

Karaste vanner,

Kan ni tanka er att varken Erika eller jag har utforskat den stig som inte ligger mer en ett par hundra meter från vart hus? Vi visste att den kunde vara farlig, men vi hade aldrig drömt om att den kunde vara SAAA farlig. Inte nog med att den slingrade sig vid bråddjupa dalar, dar fanns också ganska oandlig terräng med mycket brandfarlig ”brush.

img_6404

Scooby Boy drar också sa in i bovelen och det gjorde ju inte saken bättre. Jag maste skaffa mig en tränare som kan lara honom ga fot for det har jag inte lyckats med. Har ni några knep ni kan ge mig gällande det? Det skulle uppskattas.

Hastar gick och betade i en inhängnad i botten av ravinen och det skulle ha varit kul att lyckas ta sig ned dit men det gick inte med Scooby som inte var ett dugg lugn utan drog som aldrig förr. Och sedan kom en ny fara som vi borde ha raknat med… HOKEN! Jag lovar er att den enorma hoken som kretsade runt  och som nästan dok ned mot oss hade tagit ihjäl Scooby om inte Erika snabbt plockat upp honom och jag skrikit som en galning. Hokar ar mycket farliga for människor om man kommer for nara deras näste med ungar. Hokar och ugglor tar hundar som väger mellan 6 till 60 pounds, alltså 3 till 30 kilo. Ganska ruskigt, eller hur?

Oh Gud bevare mig, jag överdriver inte nar jag sager att hoken var galen och flog sa nara oss och vi hade ingenstans att ta vägen eftersom stupet nedanför oss hade varit fatalt sa vi stod och klängde mot varandra och skrek sa högt vi kunde med Scooby emellan oss.

Erika tyckte att det rasslade i buskarna och jag som ar sa dödligt radd for ormar, skallerormar, stod dar och skakade och det enda och basta jag kunde gora var att be till Gud om beskydd. Och han skyddade oss men jag forsakrar er att det dröjer innan jag gar ut pa den har typen av hajk igen, om någonsin.

Nej, det ar bättre att hålla sig pa var inhängande tomt trots att hökarna flyger mycket lagt aven hemma sa har vi atminstonde någonstans att söka skydd.

Borta bra men hemma bast, eller hur? Och med de orden vill jag saga att skot nu val om er och ha de gott och jag lovar att skriva lite oftare pa min blogg.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00