ANNONS
Integritet på Tailsweep

Som ni vet ar jag fran Hogsjo dar tva manniskor har dott i Covid-19

Mina kara vanner,

Jag ar glad for att jag ar sa aktiv pa Instagram (thegunilla) dar jag fick veta idag att två människor har dott i Hogsjo av det fruktade Covid-19. Jag ska ringa till min barndomsvan Ulf Karlsson som blev intervjuad av Aftonbladet (googla Hogsjo – två döda) och ta reda pa om det var några jag kände.

Vi har mammas bostad kvar i Hogsjo och eftersom det ar mitt föräldrahem (sedan jag var två ar) sa ar det väldigt speciellt for mig.

gunilla_gunilla-R1-E008

Bilden visar mamma, pappa och jag

Vad vi fatt veta var att dödsfallen gällde två aldre personer med underliggande hälsoproblem som avled vid samma tidsperiod. Men var kom smittan ifrån? Den måste ju identifieras och det OMEDELBART!

Jag tror att det finns folk i världen som tror att man ar trygg mot viruset pga att man ar ung, sa ar inte fallet. Nu citerar jag Los Angeles Times – editorials med rubriken ”Mass-stangningen ar berättigad”

”Omkring 20 procent av alla som far diagnos pa att vara positiva pa Corona viruset maste laggas in pa sjukhus och om siffrorna av smittade stiger hastigt kommer det att överväldiga halsovardssystemets kapacitet och begränsa varden och sjukhussängar for människor i alla åldrar som har förolyckats, fatt hjärtattacker, hjärnblödningar och andra dödliga sjukdomar.

Att avskärma sig från risken att bli smittad genom att stanna hemma ar de basta verktyget for att forhindra spridningen av detta dödliga virus medan vi fortsätter att finna ett botemedel  och behandlingar for de insjuknade. Kina har en mycket strikt karantän och man kan till deras stora glädje rapportera att det under tre dagars tid inte finns några nya lokalt smittade Corona virus fall”.

Slutligen, enligt bade mig och Los Angeles Times och de flesta jag känner sa ar det inte längre upp till vara politiska ledare men upp till oss själva och de val vi gör och hur vi hanterar situationen – budskapet ar från mig och från Kaliforninen. STANNA HEMMA – UCLA sjukhuset (ett av de basta i världen) jobbar pa ett vaccin som de redan provar pa ett antal smittade patienter. Och med Guds hjälp kan det verkligen fungera och vi kan fa återgå  till det liv vi levde innan isoleringen.

Var radda om er, var radda om varandra och ta inga risker,

Varmaste hälsningar,

Gunilla

IMG_1741_Facetune_22-03-2020-23-44-40

Bilden visar Ulf Karlsson, Marie Reynoldsson (en annan av mina barndomsvänner), Erika och jag pa Midsommarafton 2019 i Hogsjo.

IMG_7382
4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00