ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag har letat lange efter bilder med de tolv poliser som kom hit

Kara vanner.

Ar det inte irriterande nar man inte hittar bilder som ar viktiga? Man blir nästan galen! 30.ooo bilder forsvann fran min Imac for inte sa lange sedan. Jag hade min assistent har, hon gjorde något och sedan nar jag var ensam sa hade jag bara 65.000 bilder istället for 95.000. Erika sager att de ar pa iCloud och jag måste kolla dar också.

Bilden visar Erikas första minuter pa borde och jag skulle do om något hände henne. Hon ar mitt allt.

Agneta Ekemyr tog den har bilden pa mig (jag har manga fler) och ni trodde val aldrig att ni skulle fa se en nakenbild pa mig!!! Men jag tycker den ar sa vacker sa jag kunde inte lata bli. Agneta var en duktig fotograf och jag och säkert manga fler saknar tiden pa Manhattan med henne. God bless her.For en tid sedan ringde Erika och var skarrad. Hon var övertygad om att någon var i huset. Hon var ensam hemma med djuren och jag tror, om jag inte minns fel att mamma var pa sjukhuset. Jag var i Santa Monica och jag minns hur jag slängde mig i bilen medan jag hade Erika pa linjen och ställde mig pa gasen for att ta mig hemma fort som möjligt. Naturligtvis ringde jag polisen och nar jag val kom fram stod flera poliser utan for staketet, flera var i trädgården och sedan kom det fler och fler poliser. Det kom ska manga poliser sa jag trodde inte mina ögon, att detta verkligen hände… Erika var nu ute ur huset eskorterad av poliser. Innan vi visste ordet av sa fullständigt kryllade det med poliser och de som var inomhus hade dragna pistoler. Vi fick inte vara i närheten av huset och vi vara sa oroliga for att någon av poliserna skulle slappa ut katterna. Vilken vilda western! Jag frågade hur det kom sig att det var sa manga poliser och en av dom svarade att nar ett barn ar ensamt hemma och tror att någon inkräktare ar i huset sa prioriteras detta och man tar mycket allvarligt pa ett sådant nödläge. Därav tolv poliser och jag letar förtvivlat efter fotot som en av poliserna tog pa Erika och mig da vi leende stod i mitten av elva poliser. Det blir manga ”poliser” i min historia, men jag skriver leende därför alla var sa otroligt trevliga.

Ha det sa bra nu darhemma, kara vanner sa hors vi snart. Jag valjer vinnare till den fina lampan och later er veta nu pa lördag den 25 januari.

Varmaste hälsningar,

Gunilla

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00