ANNONS
Integritet på Tailsweep

Fruovernattningen

Karaste vanner, Tack for den feedback jag fatt pa Instagram om fruovernattningen. Vilket underbart ställe vi hamnade pa, sa fridfullt och naturskönt med de mest underbara hastar som vi tyvärr inte fick möjlighet att rida pa. Jag fullständigt alskar hur mycket bättre filmmaterialet har blivit och serien har nu en känsla av att vara en långfilm gjord for the silver screen. Jag fick min make up gjord hemma hos Siv (som vi tyvärr far betala for själva) och for att vi skulle komma i tid till ranchen sa glömde vi bort att ata och for ovanlighetens skull sa var jag inte speciellt hungrig och tänkte inte pa mat.

Vi blev välkomnade av Maria som var värdinna och hon erbjöd sig att bara min nyinköpta Louis Vuitton resväska som jag var sa stolt over. Det ar en vaska från början av 80-talet sa definitivt ett vintagefynd. Vad som inte kom med i showen var inkopandet av denna vaska vilket ägde rum i en second hand affär pa Wilshire blvd. Skönt anda att man inte gjorde någon större affär av min vaska utan att allt blev bortklippt. Nar Siv ber mig att bara hennes Hermes vaska sa syns bara min make up bag i bild med peace market pa eftersom Maria bar min vaska. Det reagerade Erika pa nar hon sag programmet. – Kolla vaskan du bar pa, den ser ju inte klok ut!- Ja, men Maria bar ju min vaska… Erika ar inte markesfixerad tack och lov och kräver inte som manga andra ”privatskoleflickor” gör – att ha ”ratt” vaska. Däremot har hon fatt ärva en del av mina avlagda men val använda Chanel vaskor.Linedansen ja, det var jattekul, jag gillar ju att dansa MEN rummet började ga runt omedelbart och jag lovar er att det inte ar latt att komma ihåg alla stegen nar man har druckit minst fem glas champagne som jag hade gjort.

Well, jag kanske inte hade druckit ur dem, men anda jag har inte mycket erfarenhet av att dricka och blir pa örat efter ett par glas. Att jag vräkte ur mig att Siv ar ”van att dricka” var ju bara kul. Ni ser kanske hur jag skrattar efteråt nar Siv talar om Asas och Marias reaktion pa det jag sa. Inget illa menat, Siv missbrukar ju inte alkohol, det förstår nog de flesta. Bra dar av Siv som sager att jag inte ar van att dricka for jag tar hand om mamma, vilket ar sant… Lite jobbigt blev det val anda med allt tjafs om vem sa vad och vem menade vad etc.

Middagen blev lyckad och det ar val jätteskönt att Asa och jag nu kan vara vänner efter allt som hant mellan oss. Jag trodde faktiskt inte det nar det var som varst mellan oss men om ni fortsätter att se pa oss i den har säsongen sa far ni förklaringen till varför Asa gjorde dessa som hon kallade det for ”bus” mot mig.

Fran det att hon satte sig ned vid middagsbordet sa kände jag hennes sårbarhet och nar frågan om barnlösheten kom upp igen sa ville jag bara krama henne. Och slutligen vill jag saga att jag känner mig sa nöjd och tillfreds med hur saker och ting förlöpte mellan Asa och mig och detta ar ett stort bevis pa hur otroligt magisk och kraftfull ordet förlåt ar nar det kommer från hjärtat.

Varmaste hälsningar till er alla,

Gunilla

8
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00