ANNONS
Integritet på Tailsweep

Åter i Pacific Palisades, mamma är hemma – men var är norska Oskar?

/

Oskar är försvunnen, helt spårlöst och röken efter honom har för länge sedan skingrats. Och lika bra var väl kanske det… men vem vet kanske det har hänt honom något. Jag ger det några dagar till sedan blir jag seriös efter mitt sökande efter Oskar, the Norwegian gentleman…

Det känns skönt att veta att jag verkligen inte behöver en man för att vara lycklig. Tänk er vad handikappande det måste vara att hänga upp sin lycka på en man. Det kanske låter cyniskt men det känns så befriande att kunna säga att jag är och har varit lycklig en längre tid utan en man.

Det är tiden efter att Erika har flyttat ut som skrämmer mig. Jag brukar skoja och säga att jag borde vara gift eller åtminstone på väg att gifta mig innan hon flyger ut ur huset. Men det känns som jag verkligen inte har tid att rada upp alla kandidaterna.

Nu har mamma kommit hem från sjukhuset med en ”feeding tube” och jag har tre vårdgivare, två som arbetar 12 timmars skift och en som bor här. Nu söker jag igen, mer seriöst en någonsin, en svensk vårdgivare som har erfarenhet av sondmatning och som vill bo hos oss.

Jag håller på inreda ett rum i ett närliggande hus som är på egendomen och jag tänkte att där skulle undersköterskan kunna bo och sova.

Det är skönt att ha någonstans att kunna dra sig tillbaka till och vara ifred.

På grund av dessa nya och komplicerade omständigheter vill jag be er alla kvalificerade och godhjärtade undersköterskor att kontakta mig på min e-mail adress gillaswede@aol.com Sköt nu väl om er därhemma i Sverige.

De allra varmaste hälsningar, Gunilla

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00